FÖRSTASIDAN  |   FÖRETAG  |   KONTAKT  |   REFERENSER  |   VALPROGRAM  |   Service Next™  |   BROSCHYRER
 • ETT ENERGIEFFEKTIVT OCH BEHAGLIGT INOMHUSKLIMAT
  BOX Vari™ -cassetter passar för offentliga utrymmen, hotell och krävande bostadsobjekt. Aggregaten styrs med Vari PRO™ -väggreglage, som ansluts till helhetstjänsten Service Next™.

  Produkterna, som bygger på EC-teknologi, garanterar bästa inomhusklimat, hög verkningsgrad och en energibesparing upp emot 80 procent.
   
  Läs mer >
 • ETT ENERGIEFFEKTIVT OCH BEHAGLIGT INOMHUSKLIMAT
  GRAND Vari™ -fan coil och hotellkonvektorer är lämpliga för offentliga utrymmen, hotell och avancerade bostadsobjekt. Aggregaten styrs med Vari PRO™ -väggreglage, som ansluts till helhetstjänsten Service Next™.

  Produkterna, som bygger på EC-teknologi, garanterar bästa inomhusklimat, hög verkningsgrad och en energibesparing upp emot 80 procent.
   
  Läs mer >
 

Luftkonditioneringslösningar för energieffektiv kylning och uppvärmning

Det finns en stor bredd luftkonditioneringsprodukter, inklusive kassettfancoilenheter, fancoilkretsar och hotellkonvektorer. Våra lösningar åstadkommer en effektiv kylning och uppvärmning med låga bullernivåer och utan att offra kvaliteten hos våra komponenter (som uppfyller EC-standarder). Våra produkter för yttertak och innertak använder kullagerbaserad EC-teknik för fancoilenheter. Anpassad apparatur kan skräddarsys efter kundernas behov och projekt.

Den första fancoilen av nästa generation på marknaden.
Läs mer

Lämplig för hotellrum, privata hus och kontor. Inkluderar uppåtblåsande funktion.
Läs mer


Utrustad med modern EC-teknik och utformad för användning särskilt i de vattentemperaturområden som påträffas i fjärrkylsystem.
Läs merFancoilen för att användas på ställen som kräver hög kyleffekt. Apparaten är strukturellt mycket flexibel. Läs mer

BOX™-kassettcoilen monteras i taket och är försedd med en växelströmsmotor. Läs mer

En fancoil utrustad med en fläktspecifik, externt monterad motor, som använder kullager. Läs mer


Den revolutionära rumsstyrenheten som uppfyller alla användares krav. Den är designad för användarna.
Läs mer


En väggmonterad kontrollpanelsenhet för plana och kassettmonterade fancoilenheter som använder Chiller Vari™-teknik. Läs mer


En styrenhet för kyl- och uppvärmningsfunktioner. Enkel att använda och integrerbar med arkitektoniska lösningar.
Läs mer


Siirry sivun alkuun