ETUSIVU  |   YRITYS  |   YHTEYSTIEDOT  |   REFERENSSIT  |   VALINTAOHJELMA  |   HUOLTO  |   Service Next™  |   ESITTEET
  • VAATIVIEN TILOJEN TARKKUUS- JA VAKIOILMASTOINTIIN
    SMART Vari™ -järjestelmäratkaisut tarjoavat optimaalista tarkkuus- ja vakioilmastointia. Laitteet perustuvat EC-puhallinratkaisuun, joka parantaa hyötysuhdetta n. 10 %.

    Uudella kompressorilla ja elektronisella paisuntaventtiilillä säästetään yli 50 % energiaa. Laitteet on saatavana DX- ja vesipatterilla.
  • VAATIVIEN TILOJEN TARKKUUS- JA VAKIOILMASTOINTIIN
    SMART Vari™ -järjestelmäratkaisut tarjoavat optimaalista tarkkuus- ja vakioilmastointia. Laitteet perustuvat EC-puhallinratkaisuun, joka parantaa hyötysuhdetta n. 10 %.

    Uudella kompressorilla ja elektronisella paisuntaventtiilillä säästetään yli 50 % energiaa. Laitteet on saatavana DX- ja vesipatterilla.
 

Lisätietoa
(ladattava materiaali)
Ole yhteydessä myyntiimme mikäli tarvitset muita materiaaleja:

Puh. 09 274 7670
info@chiller.fi

Optimaalista tarkkuus- ja vakioilmastointia

Chillerin kehittämien SMART Vari™ -tarkkuus- ja vakioilmastointikoneiden tyypillisiä käyttökohteita ovat ATK-tilat, elektroniikka-, mittaus- ja testihuoneet. Moderni muotoilu ja laitteiden alhainen äänitaso mahdollistavat niiden sijoittamisen ilmastoitavaan tilaan tai sen välittömään läheisyyteen. SMART Vari™ -laitteet on tarkoitettu ympärivuorokautiseen toimintaan kaikkina vuodenaikoina. Huolto on yksinkertaista ja toimenpiteet voidaan suorittaa laitteen etupuolelta. SMART Vari™ -mekaniikka tarjoaa useita erilaisia toimitusvaihtoehtoja. Laitteita valmistetaan vesikiertoisella (CW) ja suorahöyrysteisellä jäähdytyksellä (DX).

Tarkkuus- ja vakioilmastointikoneiden tuntuvan lämmön kerroin on mahdollisimman korkea ja laitteiden vaatima lattia-ala optimoitu. Ohjaukseen käytetty mikroprosessorisäädin on helppokäyttöinen ja se pitää huoneolosuhteet tarkasti halutuissa rajoissa. Laitteisiin on mahdollista saada eritasoisia suodattimia vaatimusten mukaisesti.

Äänitaso on saatu aiempaa alhaisemmaksi uudella akustisella ovella. Normaali sisäpuolinen äänieriste on paksuudeltaan 45 mm ja akustisessa ovessa 60 mm, jolloin äänieristeen kokonaispaksuus laitteen edessä on yli 100 mm. Valmistuksessa on huomioitu vaativat olosuhteet, koska laitteet on tarkoitettu ympärivuorokautiseen toimintaan kaikkina vuodenaikoina. Suunniteltu mekaniikka mahdollistaa useita erilaisia toimitusvaihtoehtoja.


SMART Vari™ -tarkkuus- ja vakioilmastointikoneet (vesikiertoiset CW-mallit)

SMART Vari™ -järjestelmäratkaisut tarjoavat optimaalista tarkkuus- ja vakioilmastointia sekä suurille (10/18 °C) että pienille (7/12 °C) veden lämpötilaerolle. Ne perustuvat EC-puhallinratkaisuun, joka parantaa laitteiden hyötysuhdetta n. 10 %. Lisäksi uusi kompressori ja elektroninen paisuntaventtiiliteknologia säästävät yli 50 % energiaa. SMART Vari™ -sarja on optimoitu jäähdytysveden lämpötilalle 7/12 °C tai 10/18 °C. Korkea jäähdytysveden lämpötila minimoi kuivumisen ja parantaa huomattavasti energiatehokkuutta.


Laitteet voidaan kytkeä Chiller Service Next™ -huolto- ja valvontajärjestelmään, jonka ansiosta Help Desk -tuessa voidaan valvoa toimintoja ja esim. kontrolloida huollon tarvetta riippumatta laitteiden sijainnista.

SMART Vari™ -tarkkuus- ja vakioilmastointikoneiden tarvitsema kylmä vesi tuotetaan esimerkiksi vapaajäähdytteisestä Chillquick Eco™ -kylmävesiasemasta.

EC-teknologiaa

EC-teknologiaan perustuvat radiaalipuhaltimet mahdollistavat puhaltimien säädön tarkasti oikealle painealueelle. Laitteen kuivaustoiminto saadaan älykkään automatiikan ansiosta puhaltimen kierroslukua säätämällä. Puhaltimen paikka koneikossa määräytyy puhallussuunnan mukaan. Muuttuvakierroslukuiset kompressorit estävät jäähdytystoiminnossa ilman kuivatuksen.

Tarkkaa ohjausta

Optimaalinen energiatehokkuus saavutetaan alaspäin puhaltavilla yksiköillä, kun puhallin sijoitetaan yksikön alaosaan nostetun lattiatason alapuolelle. Smart Vari™ -tuoteperhe on toteutettu siten, että tuntuvan lämmön kerroin on hyvin korkea.

Hätäjäähdytysjärjestelmä (ECS)

Vesipatterilla varustetut kaappikoneet voidaan optiona varustaa hätäjäähdytyspatterilla. Yksi yksikön piireistä kytketään vesijohtoon ja viemäriin. Yksiköt tuottavat jäähdytettyä ilmaa riippumatta siitä, toimiiko ensisijainen kylmän veden lähde. SMART Vari™ ECS -järjestelmä käynnistää hätäjäähdytystoiminnon automaattisesti jäähdytystarpeiden mukaan. SMART Vari™ ECS-ratkaisu takaa täydellisen ja luotettavan jäähdytyksen.

Kaksoisjäähdytysjärjestelmä (TCS) optimoi energiankäytön

SMART Vari™ -yksiköt voidaan kytkeä eri jäähdytysvesilähteisiin: pohjalähteeseen, kaukojäähdytykseen tai kylmävesiasemaan. Yksi yksiköistä toimii pääasiallisena jäähdytysveden lähteenä, ja muita yksiköitä otetaan käyttöön vain tarvittaessa. SMART Vari™
TCS-järjestelmä ohjaa yksikön kolmitieventtiileitä erittäin energiatehokkaasti.

SMART Vari™ -ohjausjärjestelmä

SMART Vari™ -ohjausjärjestelmä takaa kaikkien toimintojen toimivuuden ja varmistaa optimaalisen jäähdytys- ja energiatehokkuuden. Ohjausjärjestelmä varmistaa myös oikean lämpötilan ja kosteudentuoton. Kaikki tämä saavutetaan tehokkaasti ja pienellä energiankulutuksella.


 
Siirry sivun alkuun